cityskydive
Case City Skydive
cityskydive

“Zonder iFresh zouden we nog in de prehistorie zitten.”

City Skydive in Utrecht is het eerste indoor skydivecentrum van Europa met twee windtunnels. Zowel recreanten als sportvliegers kunnen hier een onvergetelijke vrije val maken. De Certified Developers van iFresh hebben het softwarevraagstuk waar City Skydive mee kampte als team opgelost.

De wens van City Skydive was om een online boekingssysteem voor twee windtunnels, een order- en facturatiesysteem en de informatievoorziening rondom het skydiven ter plaatse te combineren in één softwareapplicatie. Hoewel iFresh normaliter gewend is bestaande bedrijfsprocessen te analyseren en daarop een applicatie te ontwikkelen, werd bij City Skydive from scratch begonnen. Met behulp alle ervaren personeelsleden zijn met voortschrijdend inzicht de te verwachte processen in kaart gebracht en heeft iFresh alle aspecten slim gedigitaliseerd.

City Skydive Manager Fulko Wiebenga: ‘Wij hebben het Patrick en zijn team best wel moeilijk gemaakt. Ondanks dat we geprobeerd hebben alles goed uit te denken, blijkt het in de praktijk toch net wat anders te zijn. Gelukkig is iFresh ontzettend flexibel en in staat steeds mee te denken. Patrick en zijn team zitten echt in de materie en hebben zich daarnaast volledig verdiept in ons bedrijf. Ze kennen de eventuele implicaties die zich voor kunnen doen. Het systeem is ontzettend belangrijk voor ons. Alle processen en systemen zijn gekoppeld en geïntegreerd in één applicatie. Het werkt snel, makkelijk en efficiënt. Zonder iFresh zouden we nog in de prehistorie zitten.’Bekijk ook de volgende cases: