thesetcompany
Case The Set Company
thesetcompany

Middelgrote organisatie (5 tot 25 gebruikers)

“Eén applicatie voor meerdere devices, desktops, laptops, iPads en een webbrowser voor onze klanten”

The Set Company realiseert als decor- en interieurbouwbedrijf sinds 1996 decors voor film, tv en exposities en interieurs voor winkels, restaurants en bedrijfspanden wereldwijd. 

Naast het realiseren van maatwerk decor en interieur kreeg The Set Company de vraag vanuit haar opdrachtgevers om ook warehousing te gaan doen. Met FileMaker heeft iFresh deze behoefte ingevuld. The Set Company heeft een nieuw magazijn gebouwd en biedt haar opdrachtgevers nu ook warehousing. De opdrachtgevers kunnen inloggen in een web-portaal dat gebaseerd is op de FileMaker applicatie, waarin zij voorraden in op kunnen zoeken en items kunnen bekijken. Ook kunnen ze nu afroep-opdrachten tot levering op de gewenste locatie in dienen.

iFresh heeft een voorraadsysteem ontwikkelt waarbij de backoffice volledig werkt met een FileMaker Pro applicatie. De magazijnmedewerkers zijn op hun beurt voorzien van FileMaker Go-app voor de iPad. Daaraan zit een Web-portaal voor de opdrachtgevers gekoppeld.Bekijk ook de volgende cases: