Begin maart was het dan eindelijk zover; de officiële lancering van Claris Connect. De eerste tool ooit die bijna iedereen in staat stelt om apps in de cloud te integreren en te automatiseren, zowel ter plaatse als op apparaten.

Claris Connect is geboren vanuit het idee dat het coördineren van het gebruik van tools en applicaties mensen onnodig onderdompelt in complexiteit.

Hoewel gegevens tegenwoordig overal te vinden en te gebruiken zijn; in apps, in de cloud en op apparaten, bestaat er toch nog steeds een enorme kloof tussen apps in de cloud en apps op locatie. Ondanks dat veel bedrijven en specialisten continu bezig zijn met het automatiseren en integreren van deze apps en systemen, leidt dit alles tot onnodige complexiteit en tijdverlies.

Met de komst van Claris Connect is deze tijdrovende complexiteit verleden tijd. Of je nu aanpasbare apps zoals tools voor klantrelatiebeheer, boekhoudsoftware in de cloud, voorraadbeheersystemen, marketingtechnologieën of talloze andere apps die dagelijkse functies uitvoeren gebruikt, vanaf nu heb je de mogelijkheid om échte efficiëntie te creëren.

Tot slot kunnen gebruikers door middel van Claris Connect eenvoudig kritieke toepassingen integreren en automatiseren, of deze nu in de cloud staan, op locatie of zelfs op een apparaat.

Het ontstaan van Claris Connect

Claris FileMaker dient al enige tijd als de go-to oplossing om eenvoudig apps te ontwikkelen die de lege ruimte tussen bestaande applicaties opvullen. De kracht van Claris Connect komt voornamelijk voort uit de feedback die Claris FileMaker ontving van haar community. Door te luisteren naar de meningen en ideeën van meer dan 50.000 ervaren developers zijn ze tot het best mogelijke resultaat gekomen.

Het potentieel van Claris Connect

Claris Connect maakt het voor bedrijven van elke omvang mogelijk om no-code/low-code-integraties en automatisering met apps van derden te maken via “connectors”. Sinds de lancering begin maart biedt Claris Connect al 50 connectoren aan voor toepassingen als Box, Slack en DocuSign.

Als gebruiker heb je toegang tot een eenvoudige en krachtige interface die gegevens over apps heen ontsluit, waardoor tijd wordt bespaard met op maat gemaakte backend integraties. Op die manier worden de uiteenlopende bedrijfssystemen meegenomen en worden stromen gecreëerd die gegevens van de ene plaats naar de andere pushen.

De kenmerken

Claris Connect onderscheidt zich voornamelijk dankzij de mogelijkheid tot het integreren en automatiseren voor elk apparaat. Of je apps nu in de cloud, op locatie of op een apparaat staan, Claris Connect dient als basis die deze allemaal samenbrengt om je zo in staat te stellen te evolueren naar de volgende fase van digitale transformatie.

Wil jij als bedrijf graag transformeren en evolueren, dan heb je de mogelijkheid nodig om actief workflows te creëren om de dingen die je op dat moment doet te controleren. Grote kans dat je dan behoefte hebt aan evenement-gebaseerde processen, die deze zaken triggeren, bewaken, aansturen, verschuiven en automatiseren. Heb je ook behoefte aan bijgewoonde automatiseringen die menselijke goedkeuringen bevatten? Dan biedt Claris Connect de infrastructuur waarmee je dit mogelijk kunt maken. Hiermee breng je de efficiëntie van de automatisering tot leven in je bedrijf!

Zoals je mag verwachten, integreert Claris Connect naadloos met Claris FileMaker. Als gebruiker ben je dan ook in staat om aangepaste apps te maken en bedrijfsprocessen te automatiseren in één platform.

De integratie met FileMaker werkt zowel met FileMaker Cloud als FileMaker Server, zonder beperkingen voor het aantal FileMaker-toepassingen dat je gebruikt. Het resultaat is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring, vooral wanneer je al geïnvesteerd hebt in het Claris-ecosysteem.

Op naar meer

Claris Connect staat voor je klaar om je verbeelding de vrije loop te laten door toepassingen en gegevensstromen te automatiseren en zo tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Ontvang je graag meer informatie over wat iFresh voor je kan betekenen op het gebied van Claris Connect? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 0348 74 51 64 of het onderstaande contactformulier. We helpen je graag met een bedrijfsoplossing op maat!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.