Je FileMaker apps gegarandeerd altijd veilig beschikbaar

Dankzij FileMaker applicatie beheer weet je zeker dat jouw apps altijd veilig én beschikbaar zijn. Iets wat erg belangrijk is. Wanneer je een applicatie ontwikkelt, dan wil je natuurlijk ook dat deze altijd werkt.

Hoewel het gegarandeerd veilig en beschikbaar houden van applicaties wellicht eenvoudig klinkt, is in realiteit niets minder waar. Er kom namelijk nog best een hoop kijken bij het beheren van FileMaker applicaties. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verzorgen van goede hosting en het updaten van core bestanden. Daarnaast houdt FileMaker beheer ook in dat wij aanpassingen doen in verband met veranderende browsertechnieken, wetgeving en hacker preventie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die aantonen waarom applicatie beheer en het monitoren van de FileMaker apps die wij ontwikkelen zo belangrijk is.

Om er zeker van te zijn dat de FileMaker applicaties goed blijven draaien en onbevoegden geen toegang tot belangrijke data krijgen, is het dus belangrijk hier ervaren specialisten op te zetten. Gelukkig weet je bij iFresh zeker dat je de best gekwalificeerde specialisten in huis haalt op het gebied van FileMaker applicatie beheer. Als sinds het eerste uur zijn wij gecertificeerd voor FileMaker!

iFresh helpt je dan ook graag met het beheren en ondersteunen van webapplicaties die gebouwd zijn op FileMaker. Je krijgt dan bijvoorbeeld garanties over de reactietijden en bent verzekerd van professionele ondersteuning!

Test en acceptatie

Naast FileMaker applicatie beheer – het ontwikkelen en het beheren van FileMaker oplossingen – biedt iFresh ook de dienst ‘Test en Acceptatie’ aan. Hierbij maakt het niet uit wie de applicatie heeft ontwikkelt.

Een team van onze beste FileMaker specialisten voeren samen met een FileMaker developer die niet bij de ontwikkeling betrokken was, een uitvoerige test van jouw applicatie uit.

Na het afronden van de test kijken wij verder naar de ‘Acceptatie’. Dit wordt vaak samen met de opdrachtgever gedaan. Tijdens het toetsen van de acceptatie van jouw applicatie proberen we samen te bepalen of de applicatie voldoet aan de verwachtingen van jouw organisatie.

Binnen FileMaker applicatie beheer is de ‘Test en Acceptatie fase’ een erg belangrijk onderdeel. Dit samenspel van testfuncties bevordert namelijk de kwaliteit van je applicatie en de doorlooptijden van het gehele project. iFresh neemt hierin graag het voortouw en zorgt er voor dat het traject wordt aangestuurd door een zeer ervaren projectcoördinator.

Verschillende vormen van FileMaker beheer

Binnen de dienstverlening van FileMaker applicatie beheer maken we graag onderscheid tussen functioneel en technisch applicatie beheer. Omdat niet iedereen baat heeft bij dezelfde vorm van FileMaker beheer, leggen we hieronder graag uit hoe wij onze dienstverlening moeiteloos afstemmen op de begeleiding die jouw applicatie nodig heeft.

Functioneel applicatie beheer

Hierbij beheren wij een applicatie vanuit de behoefte en de processen binnen jouw organisatie. Onze specialisten houden zich dan met name bezig met het zo optimaal mogelijk automatiseren van de bedrijfsprocessen. Met als doel om hiermee jouw organisatie zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Heb je interesse of wil je meer weten over functioneel applicatie beheer? Neem dan gerust contact met ons op.

Technisch applicatie beheer

Het beheren van applicaties op technisch vlak houdt in dat onze specialisten jou het beheer, en de ontwikkeling van de technische omgeving van de applicatie volledig uit handen nemen. Hierbij beheren wij vaak:

  • Servers en netwerken
  • De software waarin de applicatie is geschreven
  • Web services en koppelingen tussen verschillende applicaties
  • De databases

De focus van technisch applicatie beheer ligt dus op het technisch welzijn van de IT en software waarop jouw applicatie draait. Heb je interesse in deze vorm van begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

Versiebeheer

Tot slot is versiebeheer iets wat steeds belangrijker wordt in het beheren van de FileMaker applicaties die wij ontwikkelen. Dit moet dan ook consequent worden doorgevoerd.

Om je een beeld te geven; niet alleen FileMaker brengt jaarlijks een nieuwe versie uit, maandelijks moeten er ook essentiële updates worden uitgevoerd. Om beschermd te blijven tegen allerlei zaken is het dan ook een must om updates en upgrades door te voeren.

iFresh helpt je door middel van FileMaker applicatie beheer dan ook graag om altijd up-to-date te blijven met jouw applicaties.

Applicatiebeheer uitbesteden bij iFresh?

Als sinds 1992 maken onze FileMaker specialisten indrukwekkende FileMaker applicaties met een geweldige gebruikerservaring. Ook als het op het beheren van FileMaker applicaties aankomt ben je bij iFresh aan het juiste adres. Of het nu gaat om e-commerce, orderverwerking, marketing automation, finance, sales of CRM applicaties, onze specialisten bieden je de professionele ondersteuning die je nodig hebt!

Wil je graag meer weten over de FileMaker beheerdiensten van iFresh? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op of stel een vraag over FileMaker applicatie beheer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.