Eind november was het eindelijk zover. Claris, de dochteronderneming van Apple en bedenker van ’s werelds meest toonaangevende werkplek innovatie platform, lanceerde het langverwachte invite-only Beta-programma van Claris Connect.

Claris Connect, dat voor het eerst werd onthuld tijdens de Claris Developers’ Conference in 2019, is een integratie- en workflow service die is ontworpen om de digitale transformatie voor kleine en middelgrote bedrijven te stimuleren. De Claris Connect-service biedt klanten dan ook een intuïtieve interface voor het verbinden van apps en het automatiseren van workflows, waardoor het bouwen van op maat gemaakte, backend integraties niet meer nodig is.

“Er zijn nooit grenzen geweest aan wat onze ontwikkelaars met Claris FileMaker kunnen maken, daarom worden we door iedereen, van MKB tot Fortune 100-bedrijven, op grote schaal ingezet. Dat gezegd hebbende, de snelheid van de digitale transformatie die in elke industrie plaatsvindt, vraagt om hyper-agility en de mogelijkheid om binnen enkele minuten van idee naar workflow te gaan. Claris Connect maakt dit mogelijk”, aldus Brad Freitag, CEO van Claris International.

 

Claris Connect, de krachtige event-driven workflow automatiseringstool

Claris Connect is ontworpen om de steeds groter wordende PaaS-markt aan te boren, het verwijdert de noodzaak voor aangepaste codering en zorgt automatisch voor authenticatie, autorisatie, monitoring, versiebeheer, foutafhandeling en nog veel meer. Deze krachtige event-driven workflow-automatiseringstool verwerkt alle backend-gegevensinfrastructuur voor Claris-ontwikkelaars en biedt naadloze verbindingen en ervaringen met zowel cloud- als on-premise apps. Met een gebruiksvriendelijke grafische interface kunnen ontwikkelaars workflows creëren die net zo eenvoudig of complex zijn als hun behoeften, eenvoudigweg door diensten van derden aan elkaar te koppelen.

“Claris Connect vertegenwoordigt een belangrijke sprong voorwaarts voor probleemoplossers om betere resultaten te creëren”, aldus Srini Gurrapu, vicepresident van Claris’ productbeheer en -ontwerp. “Met Claris Connect hoeven eenvoud en kracht niet langer een wisselwerking te zijn. Of je nu een pro-ontwikkelaar bent of niet, Claris Connect maakt workflow-automatisering eenvoudig én krachtig”.

De Claris Connect-service is voor nu alleen nog beschikbaar in Beta. Naar verwachting zal Claris Connect begin 2020 ook voor het grote publiek beschikbaar gesteld worden.

Op zoek naar een ervaren specialist?

iFresh is al sinds het eerste uur gecertificeerd voor FileMaker. Onze ontwikkelaars ontwikkelen niet alleen, maar bespreken en adviseren ook graag over de voortgang en de mogelijkheden. Met iFresh haal je de best gekwalificeerde specialisten in huis op het gebied van FileMaker.

Is dat precies wat je zoekt voor jouw volgende project? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 0348 74 51 64 of het onderstaande contactformulier. We helpen je graag met een bedrijfsoplossing op maat!

Neem contact op of stel uw vraag

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.