FileMaker Consultancy

iFresh neemt regelmatig bestaande FileMaker applicaties in beheer. iFresh biedt daarnaast mogelijkheden om een applicatie uit te breiden met een nieuwe functionaliteit of om de interface te laten professionaliseren.

Wilt u met uw bedrijf een FileMaker applicatie aan laten passen? Dan komen wij graag met u in contact. Uiteraard is development bij u op locatie mogelijk. Vraag gerust naar de opties.

Single Point of Failure

Maakt u gebruik van een FileMaker applicatie binnen uw organisatie en wordt deze beheerd door één van uw medewerkers? Dan is het raadzaam om na te denken over wat er gebeurt wanneer deze medewerker (langdurig) ziek wordt. iFresh is in dit geval uw partner die deze periodes moeiteloos op kan vangen. Door het opstellen van documentatie kan iFresh u direct helpen wanneer problemen ontstaan.

Coaching

Veel organisaties ontwikkelen en gebruiken FileMaker intern. Vaak is hier geen externe partij bij betrokken. iFresh kan uw interne FileMaker programmeur ondersteunen met nieuwe technieken en deze in de vorm van een minimale of maximale samenwerking overbrengen. Zo blijft u de voordelen van FileMaker continu optimaal benutten, zonder dat u daadwerkelijk extra personeel aan hoeft te nemen.