FileMaker Pro voor Mac of PC

Met FileMaker Pro beweegt u zich moeiteloos tussen uw gegevens, systemen en contactpersonen.
FileMaker is platformonafhankelijk en daardoor geschikt voor Mac, PC en iOS.

FileMaker Go voor iPad of iPhone

Als ondernemer bent u graag overal en altijd bereikbaar. Handig wanneer u uw klantgegevens, voorraden of facturen op uw iPhone kunt openen terwijl u onderweg bent naar een klant of reisbestemming. Vanaf iedere locatie bent u met deze gratis toepassing van FileMaker voortaan binnen no-time verbonden met al uw gegevens en deelt u eenvoudig informatie met uw teamleden. Deze mobiele apps op maat beschikken over dezelfde kracht en mogelijkheden als de FileMaker-apps voor desktopcomputers. De Certified Developers van iFresh voorzien u graag van meer informatie.

FileMaker Server

Met behulp van de snelle en betrouwbare serversoftware van FileMaker Server zorgt iFresh ervoor dat u uw gegevens veilig met groepen gebruikers van FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect kunt delen. Hiermee zijn uw apps dag en nacht beschikbaar en betrouwbaar en kunt u ze eenvoudig en veilig op afstand beheren. De FileMaker Server kan zowel in de cloud draaien als on-premise binnen uw eigen IT-afdeling.

FileMaker WebDirect voor webbrowsers

Met FileMaker WebDirect combineert u de kracht van een desktopprogramma met de eenvoud van een webbrowser om uw bedrijfsgegevens te delen en te beheren. FileMaker WebDirect is innovatieve webtechnologie die FileMaker-applicaties rechtstreeks vanuit een webbrowser uitvoert zonder enige webprogrammering. Webgebruikers kunnen zonder extra software via het web gebruikmaken van uw FileMaker applicatie. Als gespecialiseerde partner richt iFresh al uw softwarewensen op maat voor u in met behulp van de toepassingen van FileMaker.

FileMaker Data API

De FileMaker Data API is een applicatieprogramma-interface (API) dat de mogelijkheid biedt aan web- en app-ontwikkelaars om data uit te wisselen met de Filemaker-applicatie. De FileMaker Data API is gebaseerd op de REST architectuur.

FileMaker Custom Web Publishing

FileMaker Server biedt een engine waarmee het mogelijk wordt om data uit te wisselen op basis van XML en PHP. Hiermee worden veelal koppelingen gerealiseerd tussen de FileMaker-applicatie en diverse web-applicaties en web-services.