Je FileMaker apps gegarandeerd altijd veilig beschikbaar

 

Als je een applicatie ontwikkelt dan moet deze natuurlijk wel altijd werken. Daar komt nog best een hoop bij kijken. Goede hosting, updaten van core bestanden, aanpassingen doen in verband met veranderende browsertechnieken, wetgeving, hacker preventie zijn slechts enkele voorbeelden waarom apps goed beheerd en gemonitoord moeten worden. Om er zeker van te zijn dat de applicaties goed blijven draaien en onbevoegden geen toegang tot belangrijke data krijgen, is het dus belangrijk hier specialisten op te zetten.

iFresh helpt je graag met het beheren en ondersteunen van webapplicaties die gebouwd zijn op FileMaker. Je krijgt dan garanties over bijvoorbeeld reactietijden en bent verzekerd van professionele ondersteuning.

 

Test en Acceptatie

Naast de ontwikkeling en het beheer van FileMaker oplossingen biedt iFresh ook de dienst ‘Test en Acceptatie’. Daarbij maakt het niet uit wie de applicatie ontwikkelt. De test wordt uitgevoerd door een team van FileMaker specialisten in combinatie met een FileMaker Developer die niet direct betrokken is bij de ontwikkeling. Het deel ‘Acceptatie’ wordt vaak vanuit de opdrachtgever opgepakt. Hieruit wordt bepaald of de applicatie voldoet aan de verwachtingen van jouw organisatie.

Het onderdeel ‘Test en Acceptatie’ is een samenspel van testfuncties die de kwaliteit en doorlooptijden bevorderen. iFresh neemt hierin het voortouw en het traject wordt aangestuurd door een zeer ervaren Projectcoördinator.

 

Versie beheer

Versie beheer wordt steeds belangrijker en moet consequent worden doorgevoerd. Niet alleen FileMaker brengt jaarlijks een nieuwe versie uit, maandelijks moeten er ook essentiële updates worden uitgevoerd. Om beschermd te blijven tegen allerlei zaken is het dan ook een must om updates en upgrades door te voeren. iFresh helpt je graag om altijd up-to-date te blijven.

 

Meer weten over de FileMaker beheerdiensten van iFresh? Neem contact met ons op.