In korte tijd een cross platform multi device applicatie die je versteld doet staan

 

Samen met jou en je collega’s maken we graag software applicaties waarmee jouw organisatie indruk maakt. Intern, naar klanten en naar de rest van de wereld. Daarvoor bouwen we op FileMaker, waarmee we in korte tijd moderne en veilige apps maken, die werken op de Mac op Windows en die responsive draaien op alle denkbare devices. Zo maken we allerlei apps voor webshops, ERP applicaties, marketing automation tools, sales management applicaties, boekhouding en reseller applicaties. Met het doel om werken gemakkelijker, leuker, sneller en hipper te maken.

Snel ontwikkelen

Net als jij houden wij niet van langdurige vage projecten met torenhoge rekeningen. Daarom bouwen wij snel en vakkundig. FileMaker stelt ons in staat om effectieve applicaties te bouwen met een ijzersterke user experience, zoals je dat van Apple gewend bent.

Geweldig design

De toepassingen die we opleveren zien er altijd eenvoudig, begrijpelijk en cool uit. Hou je van de doeltreffende eenvoud van Apple apps? Dan zal je zeker fan zijn van de apps die wij in FileMaker bouwen. Zou hebben we een uitgebreid track record aan prachtige klanten waar we complexe en geavanceerde applicaties bouwden, die zeer gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en veilig werken. Iedere dag weer!

 

Veilig en betrouwbaar

Uiteraard besteden we zeer veel aandacht aan veiligheid van informatie. Zo houden we in het design rekening met AVG (GDPR) wetgeving, de hoogste veiligheidsstandaarden en door jouw organisatie vereiste NEN/ISO procedures.

 

FileMaker PRO en FileMaker GO

Of applicaties moeten werken voor een breed publiek vanuit een browser of specifiek moeten werken op een tablet of smartphone, wij zorgen ervoor dat de gewenste functionaliteit voor jouw organisatie beschikbaar is voor iedereen die ermee mag werken. Zo hebben we al talloze applicatie gemaakt voor salesafdelingen, marketing, finance, e-commerce. Maar ook management applicaties en handige koppelingen met applicaties van derden.

 

Meer weten over de FileMaker ontwikkeling van iFresh? Neem contact met ons op.