Altijd direct kunnen terugvallen op de PRO’s van iFresh

 

Met FileMaker ZEKER kan jouw organisatie altijd gebruik maken van de kennis en ervaring van iFresh. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem, het meedenken bij een lastig issue of het helpen bij piekbelasting. Met het FileMaker zeker pakket staan we klaar!

 

PRO sparring

Wellicht heb je zelf goede web developers, die veel weten van FileMaker. Dan is het toch een fijne gedachte dat zij kunnen sparren met vakgenoten met veel ervaring bij grote en middelgrote bedrijven. Met collega’s die dagelijks bezig zijn met programmeren, coderen, hosten en optimaliseren. Met het FileMaker zeker programma weten onze specialisten wat er speelt binnen jouw organisatie, zodat ze snel kunnen helpen als het nodig is

 

Ziekte en vakantie

Hoeveel passie je FileMaker developers ook hebben voor hun vak, zelfs zij kunnen een keer ziek worden. En een goede vakantie is ook wel eens lekker. In die gevallen is het handig dat jouw organisatie kan terugvallen op FileMaker ZEKER. Onze specialisten staan voor je klaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of de applicaties wel blijven werken.

 

Wil je meer weten over FileMaker ZEKER van iFresh? Neem contact met ons op.