Als ondernemer speelt de drang naar transformatie waarschijnlijk een grote rol in je gedachten. Of je de werkzaamheden die op planning staan nu ziet als probleem oplossers of efficiëntie scheppers, iedereen is vaak druk bezig met digitale transformatie. Hoewel digitale transformatie vele vormen kent, begint het vaak door te focussen op één taak: het verbeteren van de doorstroming en flow binnen je organisatie.

Het verbeteren van de doorstroming en flow

Het verbeteren van de doorstroming en flow binnen je organisatie is samen te vatten in de inspanningen die je doet om geautomatiseerde workflows op te bouwen uit repetitieve taken van alledaagse appliance apps.

Dus of het nu gaat om het beheren van leads, het faciliteren van de orderverwerking of het volgen van ticket escalaties, binnen ieder bedrijf vinden er dagelijks enorm veel van dit soort processen plaats. Wanneer je deze processen wilt stroomlijnen om zo de doorstroming en flow te verbeteren, dan zul je aan de slag moeten met automatisering.

Toch gaat het creëren van een betere doorstroming en flow over zoveel meer dan alleen het automatiseren van bepaalde taken. Je zal namelijk veel tijd en middelen vrij moeten maken om je bedrijf daadwerkelijk ingrijpend te kunnen transformeren.

In het huidige tijdperk speelt kunstmatige intelligentie (AI) een grote rol. Dit zorgt ervoor dat het samenvoegen van handmatige en automatische processen, nooit eerder zo dichtbij leek. Onthoud goed dat het uiteindelijk doel van dit hele automatiseringsproces gericht is op het superchargen van je innovaties.

De Beta versie van Claris Connect helpt je op weg!

Eind november 2019 werd de Beta-versie van Claris Connect aangekondigd. Deze versie van Claris is ontworpen om precies te doen waar jij je mee bezig houdt: het superchargen van je innovaties.

Claris Connect biedt grenzeloze automatisering en maakt het daarbij mogelijk om cloud en on-prem resources naadloos met elkaar te verbinden.

Klik hier als je graag meer wilt lezen over de lancering van de Beta versie van Claris Connect.

Op zoek naar een ervaren specialist?

Als sinds het allereerste uur is iFresh gecertificeerd voor FileMaker. Onze ontwikkelaars ontwikkelen niet alleen, maar adviseren je ook graag over de voortgang en de mogelijkheden. Met iFresh haal je dan ook de best gekwalificeerde specialisten in huis op het gebied van FileMaker.

Is dat precies wat je zoekt voor jouw volgende project? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 0348 74 51 64 of het onderstaande contactformulier. We helpen je graag met een bedrijfsoplossing op maat!

Neem contact op of stel je vraag

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.