iFresh ontwikkelt op maat gemaakte softwareapplicaties die bedrijfsprocessen vergemakkelijken. Helder en eenvoudig, voor zowel klant als medewerker. Als specialist in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen in FileMaker creëert iFresh naast eenvoudige relatiesystemen ook complexe totaaloplossingen en koppelingen met bijvoorbeeld WordPress, PrestaShop, Magento, Exact, Twinfield en SAP. Met een team van Certified Developers en consultants werkt iFresh flexibel, doelgericht en samen met de klant aan de meest uitdagende projecten. Doel is altijd om bedrijven op basis van hun wensen te voorzien van een op maat gemaakt systeem dat het mogelijk maakt om werkzaamheden nog efficiënter en plezieriger uit te voeren.

Patrick van Rooijen

Eigenaar Patrick van Rooijen richtte iFresh in 2009 op. ‘Vanaf het eerste moment dat ik met FileMaker in aanraking kwam, merkte ik al hoe prettig dit framework werkt. Na talloze projecten en zeer diverse klanten te hebben bediend, is iFresh nu een ware specialist op het gebied van development. Momenteel werken we met een team van ervaren developers aan FileMaker-oplossingen voor opdrachtgevers vanuit alle windstreken: van een vissenteler tot aan een groot transportbedrijf en alles wat ertussenin zit.’

Ons team

Het team van iFresh bestaat uit acht ontwikkelaars met een passie voor het ontwikkelen van FileMaker-applicaties. Naast een vast team doen we ook regelmatig een beroep op een groep van ervaren flexibele krachten die we aan ons hebben gebonden.