Refresh your FileMaker App

Maakt u gebruik van een FileMaker applicatie en bent u benieuwd wat het Claris platform vandaag de dag allemaal te bieden heeft en in welke vorm uw huidige FileMaker applicatie daar in past? Meld u dan aan voor de gratis “Refresh your FileMaker App-sessie” bij iFresh! Onze specialisten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw applicatie verder af te stemmen op uw specifieke wensen.

Het Claris FileMaker Platform bestaat inmiddels al weer 35 jaar, met deze historie komt iFresh regelmatig FileMaker applicaties tegen die al jaren fantastisch functioneren en dit zeker nog jaren volhouden. Vaak wordt gedacht dat de FileMaker applicatie veroudert is en dat er waarschijnlijk niets aan toegevoegd kan worden of bijvoorbeeld niet in de Cloud kan. Niets is minder waar, de kracht van FileMaker is dat we zelfs van FileMaker 5 kunnen converteren naar FileMaker 19.

Kennis-sessie met onze specialisten

iFresh nodigt u dan ook geheel vrijblijvend uit voor een kennis-sessie. Tijdens deze sessie zoomen we in op uw FileMaker applicatie, de huidige functionaliteit hiervan en eventueel uw nieuwe wensen. Wij kunnen u dan direct vertellen wat de mogelijkheden zijn en laten u graag ook oplossingen zien die u wellicht voor onmogelijk hield.

Informatie omtrent corona richtlijnen

Door de corona situatie kunnen wij helaas geen grote groepen ontvangen, voor deze kennis-sessies ontvangen wij dan ook maximaal 2 personen tegelijk en plannen we maar 1 sessie per dag. Daarnaast is het ook mogelijk om een online Microsoft Teams meeting in te plannen.

Plan hier direct een kennis-sessie met onze specialisten

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact per u op om uw kennis-sessie in te plannen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :