De low-code markt is booming. Volgens een nieuw rapport van Grand View Research, Inc. was “de markt voor low-code applicatieontwikkelingsplatforms in 2019 goed voor 11,45 miljard dollar en zal deze naar verwachting van 2020 tot 2027 groeien met een CAGR (Compound Annual Growth Rate) van 22,7%. “*

Snelle groei kan echter ook leiden tot een onoverzichtelijke markt, en niet alle low-code is identiek. Dus hoe kies je een platform? Bekijk hier drie veelvoorkomende aandachtspunten voor ontwikkelaars, met het bewijs dat Claris zich onderscheidt als het beste low-code ontwikkelplatform.

 

#1. Het Claris platform biedt een ongeëvenaard bereik en diepte.

De meeste low-code platformen hebben een vergelijkbaar ontwerp: cloud-gebaseerd, drag-and-drop, en snelle samenwerking. Klinkt goed, toch? Niet altijd. Deze standaard aanpak leidt vaak tot frustratie. Peter Wayner, redacteur bij InfoWorld†, zegt dat ontwikkelaars zich zorgen maken dat low-code “one size fits none” is. Peter stelt: “Er zijn gewoon niet zoveel dingen die je kunt veranderen, aanpassen of coderen en dus zit je er aan vast.”

 

Dat is echter niet het geval met Claris. Claris biedt namelijk een buitengewone platformdiepte. Kleine en middelgrote ondernemingen en teams op ondernemingsniveau voeren aanzienlijke delen van hun activiteiten uit met aangepaste apps die met FileMaker zijn gebouwd. Zoals Eric Astor, chief executive officer van Furnace Records, uitlegt: “Als mensen wisten wat we met FileMaker doen, zouden ze versteld staan.”

 

Wat maakt deze diepgang mogelijk? Een groot deel van de vergelijking is de volledigheid van het platform. Claris is namelijk niet alleen FileMaker, het is ook Claris Connect, het workflow automatiseringsproduct. Claris Connect helpt gebruikers dan ook om de apps en systemen te kiezen die ze willen koppelen, de informatie te kiezen die ze willen delen en vervolgens de manier waarop de apps en systemen samenwerken te automatiseren.

 

#2. Low code zonder limieten geeft je de vrijheid om te innoveren.

Sommige app-ontwikkelaars maken zich zorgen dat low-code hen kan tegenhouden afhankelijk van locatie of Information Technology (IT) middelen. Om die reden is het Claris platform gebouwd op basis van een filosofie van low code zonder limieten, die omvat:

 

Schaalbaarheid: Digitale transformatie vereist een platform dat kan meegroeien met uw bedrijf. Claris maakt dit mogelijk met haar low-code naar pro-code opzet. Van snelle prototypes en point solutions tot full-featured en toekomst vaste maatwerk apps – het platform maakt oneindig veel mogelijk.

 

Gebouwd voor enorme hoeveelheden data: Claris kan ook schalen naar terabytes aan data. Bedrijven lopen het risico dat ze met andere low-code platforms tegen een dataplafond aanlopen, terwijl Claris daar dwars doorheen blaast.

 

Cloud-smart: De meeste low-code platforms bevinden zich in de cloud. In eerste instantie is dit logisch omdat het snel, veilig en schaalbaar is – totdat je in de echte wereld komt van werk op afstand en verloren connectiviteit. Claris begrijpt dat de cloud en on premise het beste samenwerken. Daarom is het Claris-platform ontwikkeld met een cloud-smart aanpak die de flexibiliteit van de cloud combineert met on-premise apps.

 

#3. Claris biedt de kracht en stabiliteit van een vertrouwd merk.

Rome is niet in één dag gebouwd, en low-code innovatie kost ook tijd. Het is riskant om te vertrouwen op een onstabiel start-up bedrijf of een inflexibele leverancier. Als zij niet innoveren of volledig instorten, betaalt uw bedrijf de prijs.

 

Claris klanten kunnen dan ook gerust zijn, wetende dat ze kunnen rekenen op:

 

Stabiliteit: Met een voorsprong van 30 jaar op onze low-code concurrenten, levert Claris stabiliteit waarop u kunt vertrouwen. Waar zullen start-ups zijn over vijf jaar? We weten het niet. Maar Claris zal er zijn.

 

Hulp wanneer u het nodig heeft: Een ander voordeel van 30 jaar in de low-code markt? Een sterke gemeenschap. De Claris Community bestaat uit meer dan 50.000 ontwikkelaars en meer dan 1.400 Claris Partners. De Claris Marketplace biedt ook kant-en-klare apps en add-ons. Dus als u hulp of app-inspiratie nodig heeft, bent u ok hiervoor ons aan het juiste adres bij Claris.

 

Vragen of interesse in de mogelijkheden van Claris FileMaker?

Heb je vragen of opmerkingen over de mogelijkheden van Claris FileMaker? Neem dan gerust contact met ons op. Het iFresh-team vertelt je namelijk graag meer! Je kan ons telefonisch bereiken op 0348 745 164 of via onderstaand contactformulier. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.