Web development bij iFresh

Web development is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website, webapplicatie, landingpage, minisite of App te maken heeft. Bij iFresh doen we er alles aan om jouw wensen en ideeën op dit gebied om te zetten in snelle, veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het is dan ook niet voor niets dat wij al jarenlang goed en snel zijn in de technische realisatie van HTML, PHP, JS, CSS en FileMaker oplossingen.

Hierbij zijn onze developers met name gespecialiseerd in het ontwikkelen van PHP Laravel oplossingen. Bij iFresh bouwen we dan ook bijna alle webapplicaties met het Laravel framework.

Wat is Laravel?

Laravel is een open-source PHP webframework dat in 2011 is ontwikkeld door Taylor Otwell. Dit framework is bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties volgens het MVC-model (model-view-controller-model). Het is voorzien van een expressieve, elegante syntaxis. Kortom, ondanks dat het framework geavanceerd is, is het simpel te gebruiken.

Een webframework zoals dat van Laravel kun je zien als de digitale kapstok waar je je jas aan ophangt. Het is de onderliggende structuur van je website of webapplicatie.

Naast dat laravel een open-source framework is, is het gebouwd in PHP. Dit houdt in dat PHP de programmeertaal is waarin Laravel geschreven is. Aangezien PHP de meest gebruikte programmeertaal voor websites is, ben je er zeker van dat je webapplicatie goed ondersteund zal worden.

De belangrijkste voordelen van Laravel zijn:

  • Laraval applicaties zijn stabiel, betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden;
  • Het framework is gebouwd met mooie en goed leesbare code;
  • Taken die normaal gesproken veel tijd kosten, worden in Laravel binnen een paar minuten uitgevoerd;
  • Binnen Laravel is gedetailleerde documentatie aanwezig voor developers.

Laravel 6

Begin september 2019 lanceerde het Laravel team Laravel 6. Met deze release is de start van Semantic Versioning (versiebeheer) een feit. Hiermee gaat Laravel namelijk verder op de weg die het met de release van versie 5.8 was ingeslagen.

Laravel 6 biedt naast Semantic Versioning ook betere compatibiliteit met Laravel Vapor, verbeterde autorisatie reacties, job middleware, luie collecties, subquery verbeteringen en nog veel meer bug fixes en usability verbeteringen.

Dankzij de intrede van Semantic Versioning is het Laravel framework nu volledig consistent met de andere Laravel pakketten.

PHP Laravel specialisten van iFresh

Het Laravel framework stelt onze specialisten in staat op basis van de laatste stand der techniek zeer snel, veilige en gebruiksvriendelijke webapplicaties te ontwikkelen. Naast het feit dat Laravel uitermate geschikt is voor het realiseren van een website, webapplicatie, landingpage, minisite of App, is het ook een uitstekend framework om bedrijfsprocessen mee te optimaliseren en automatiseren.

Geen wonder dus dat er wereldwijd inmiddels al meer dan 31.000 developers gebruik maken van het Laravel framework op GitHub. Het grote voordeel is dat taken die normaal gesproken erg veel tijd kosten nu binnen een paar minuten voltooid kunnen worden. Hierdoor hebben onze ontwikkelaars meer tijd over om creatief bezig te gaan met jouw oplossing.

Onze specialisten ontwikkelen niet alleen, ze bespreken en adviseren je ook graag over de voortgang en de mogelijkheden gedurende een project. Hierdoor ontstaat er een diepere relatie met de klant en heerst er een gezamenlijke verantwoordelijkheid omtrent het project. Kies je voor iFresh? Dan kies je voor de best gekwalificeerde specialisten op het gebied van Laravel en PHP.

Wil je graag meer informatie over het ontwikkelen van webapplicaties of heb je een extra paar handen nodig binnen jouw project? Neem dan via het onderstaande contactformulier contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid van onze PHP Laravel Developers.

Neem contact op of stel uw vraag

Wil je graag meer informatie over het ontwikkelen van webapplicaties of heb je een extra paar handen nodig binnen jouw project? Neem dan via het onderstaande contactformulier contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid van onze PHP Laravel Developers.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.