Claris FileMaker oplossingen

FileMaker oplossingen Installeren en configureren FileMaker

Wil jij gaan werken met Claris FileMaker en kun je wel wat hulp gebruiken van de meest ervaren FileMaker partij in Nederland? iFresh helpt je graag met het inrichten en configureren van je omgeving, zodat je snel op de rit bent en de veelgemaakte fouten voorkomt. Daarnaast kunnen we je flink op weg helpen om het allerbeste uit je omgeving en hosting te halen!

Migreren naar FileMaker

Heb je een bestaande (database) omgeving die je wilt omzetten naar Claris FileMaker? Wij hebben meer dan 100 verschillende omgevingen gemigreerd naar Claris FileMaker pro en weten wat er nodig is om snel en probleemloos over te stappen. We helpen je graag met het bepalen van de impact tot en met de uiteindelijke migratie en oplevering van jouw FileMaker omgeving.

FileMaker Pro voor FileMaker oplossingen

Claris FileMaker is hét meest werkplek innovatie platform, waarmee dagelijkse werkzaamheden worden gestroomlijnd, locatieonafhankelijk werken wordt verbeterd en een flinke sprong wordt gemaakt in technologische mogelijkheden.  FileMaker is platformonafhankelijk en daardoor geschikt voor Mac, PC en iOS.

iFresh helpt je graag om het allerbeste uit dit innovatieve platform te halen!

FileMaker Go

Als ondernemer bent je graag overal en altijd bereikbaar. Handig wanneer je je klantgegevens, voorraden of facturen op je iPhone kunt openen terwijl je onderweg bent naar een klant of andere bestemming. Vanaf iedere locatie ben je met deze gratis toepassing van Claris FileMaker voortaan binnen no-time verbonden met al jouw gegevens en deel je eenvoudig informatie met je teamleden. Deze mobiele apps op maat beschikken over dezelfde kracht en mogelijkheden als de FileMaker-apps voor desktopcomputers. De Certified Developers van iFresh voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen van FileMaker go.

FileMaker Server

Met behulp van de snelle en betrouwbare serversoftware van FileMaker Server zorgt iFresh ervoor dat je je gegevens veilig met groepen gebruikers van FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect kunt delen. Hiermee zijn jouw apps dag en nacht beschikbaar en betrouwbaar en kun je ze eenvoudig en veilig op afstand beheren. De FileMaker Server kan zowel in de cloud draaien als on-premise binnen je eigen IT-afdeling. iFresh adviseert je graag over welke server het beste past bij jouw bedrijf en jouw applicaties.

FileMaker Data API

De FileMaker Data API is een applicatieprogramma-interface (API) dat de mogelijkheid biedt aan web- en app-ontwikkelaars om data uit te wisselen met de FileMaker-applicatie. De FileMaker Data API is gebaseerd op de REST architectuur. iFresh heeft veel ervaring met het maken, aanpassen en beheren van API’s. Heb je vragen over datakoppelingen, dan staan we natuurlijk voor je klaar!

FileMaker WebDirect

Met FileMaker WebDirect combineer je de kracht van een desktopprogramma met de eenvoud van een webbrowser om je bedrijfsgegevens te delen en te beheren. FileMaker WebDirect is innovatieve webtechnologie die FileMaker-applicaties rechtstreeks vanuit een webbrowser uitvoert zonder enige webprogrammering. Webgebruikers kunnen zonder extra software via het web gebruikmaken van jouw FileMaker applicatie. Als gespecialiseerde partner richt iFresh al je softwarewensen op maat voor je in met behulp van de toepassingen van FileMaker .

FileMaker PHP -XML

FileMaker Server biedt een engine waarmee het mogelijk wordt om data uit te wisselen op basis van XML en PHP. Hiermee worden veelal koppelingen gerealiseerd tussen de FileMaker-applicatie en diverse web-applicaties en web-services. Heb je hulp nodig bij maatwerk php/xml code dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk hier onze Cases

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag