Voorraadbeheer software

Voorraad bijhouden met de software van iFresh

Zoek je op maat gemaakte voorraad beheer software, die ook nog eens toegankelijk is zodat jij jouw voorraad beter kan beheren? Dan is iFresh je hierbij graag van dienst! Onze daadkrachtige software geeft je namelijk een duidelijk overzicht van jouw voorraad. Wij bieden elke organisatie een helpende hand en stemmen de software nauwkeurig op jouw wensen af. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder voor de mogelijkheden!     

Waarom kiezen voor voorraadbeheer-software van iFresh?

Voor een ondernemer is het belangrijk om een accuraat en helder overzicht van zijn of haar voorraad te hebben. Het is namelijk onnodig en financieel nadelig als overbodige artikelen ruimte in beslag nemen; deze kostbare ruimte kan je wel beter gebruiken! Daarnaast wil je graag kunnen leveren wat je in voorraad zegt te hebben. Met de voorraadbeheer-software van iFresh weet je precies wat je in huis hebt! Ook biedt de software van iFresh je waardevolle informatie over jouw producten en welke kenmerken van jouw voorraad tot bepaalde resultaten leiden. Bovendien bespaar je een hoop tijd met een efficiënt beheer van je voorraad.

De belangrijkste voordelen van voorraadbeheer-software van iFresh:

– Toegang tot- en wijzigen van de voorraadstatus waar en wanneer je wil.

– Centralisatie van je voorraadbeheer.

– Updates, back-ups en beveiliging is volledig geautomatiseerd.

– Integratie van andere software/systemen.

– Gebruiksvriendelijk en (visueel) overzichtelijk.

– Waardevolle inzichten in de kwantiteit én kwaliteiten van producten.

 

Claris FileMaker voorraadbeheer-software

iFresh schrijft gepersonaliseerde software voor voorraadbeheer met behulp van Claris FileMaker; één van de prominentere ontwikkelaars op het gebied van low-code-applicaties voor uiteenlopende taken. FileMaker-applicaties blinken uit in overzichtelijkheid, efficiëntie en centralisatie van data. Dat maakt het een krachtig, betrouwbaar en adequaat platform voor (onder andere) het beheer van jouw voorraad.

FileMaker-software biedt je diverse mogelijkheden om je voorraad en de kenmerken ervan in kaart te brengen. Zo zie je bijvoorbeeld snel welke producten het beste verkopen of wat de omloopsnelheid van je voorraad is. Ook is het mogelijk om verwachte inkomsten, uitgaven en andere variabelen te genereren. Doordat de opgevraagde informatie en rapportages op een begrijpelijke manier in beeld worden gebracht, zie je direct wat de stand van zaken is.

Wat is er mogelijk met voorraadbeheer-software van iFresh?

Zoals eerder gezegd: iFresh stemt haar software zo secuur mogelijk af op jouw wensen. Om daar een concreter beeld van te krijgen, kan je de volgende voorbeelden in gedachten houden:

– Je wordt direct op de hoogte gebracht wanneer de minimale voorraad is bereikt. Bovendien is het mogelijk om de inkoop te automatiseren.

– Onderscheiden van doelgroepen en bijbehorende verkoopprijzen.

– Eenvoudig toepassen van kortingen op verschillende producten.

– Helder, visueel overzicht van je voorraadwaarde.

– Middels data voorspellen van inkoop, verkoop en andere relevante ontwikkelingen.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag