Bij iFresh

Claris FileMaker

Claris FileMaker

Claris FileMaker, een dochteronderneming van Apple, is een betrouwbaar low-code/rapid application development framework voor iedere taak, die je kan inzetten naar eigen behoefte. Claris FileMaker zorgt voor een optimale efficiëntie in je dagelijkse bedrijfsvoering en is bijzonder sterk in het combineren en rapporteren van informatie als deze verspreid of versnipperd is. Zoek je een stabiel, innoverend en robuust platform waarmee je klanten, partners of medewerkers een betrouwbare applicatie wilt bieden, dan is FileMaker de oplossing.

In combinatie met Claris FileMaker maakt iFresh, samen met jou, je eigen professionele applicatie. Deze sluit naadloos aan bij je organisatie of de organisatie van je klant en optimaliseert de bedrijfsvoering. IFresh zorgt ervoor dat jij veilig en beveiligd innoveert en altijd een zakelijke voorsprong op de concurrentie behoudt.

Claris FileMaker is hét professionele en toonaangevende Werkplek-Innovatie-Platform waarmee jij op technologisch vlak een enorme zakelijke sprong voorwaarts kunt maken; dagelijkse werkzaamheden worden gestroomlijnd en locatie-onafhankelijk werken wordt werkelijkheid. Kortom, kies je voor FileMaker, dan kies je voor slagkracht.

Rapid application / low-code development

Recente voorspellingen laten geen twijfel bestaan over de toekomst van de markt voor low-code/rapid application development. Deze ontwikkeling blijft maar groeien en het einde is voorlopig nog niet in zicht. Zo voorspelt Gartner dat low-code/rapid access development in 2024 voor meer dan 65 procent van alle applicatieontwikkeling verantwoordelijk zal zijn. Verder wordt verwacht dat de low-code markt in 2022 maar liefst 21 miljard dollar waard zal zijn. Je kunt dus stellen dat softwareontwikkeling aan de vooravond staat van een grote productiviteitsrevolutie, Enterprise rapid applications en low-code platformen als Claris zijn hier gelukkig op voorbereid.

Claris FileMaker Specialisten

FileMaker stelt onze specialisten in staat op basis van de laatste stand der techniek zeer snel cross-platform applicaties te ontwikkelen, die een organisatie voorziet, optimaliseert en adviseert in haar informatiebehoefte. Naast het feit dat FileMaker uitermate geschikt is voor orderverwerking, voorraadbeheer, collectiebeheer, relatiebeheer, fulfilment en sales management, is een ander zeer gewaardeerd punt dat onze specialisten, ook wel integrators genoemd, gespecialiseerd zijn in het uitpluizen, oplossen en adviseren van bedrijfsprocessen die niet voorhanden zijn. Dit zijn processen die bij een nichemarkt horen.

Geen wonder dus dat miljoenen professionals dagelijks op FileMaker vertrouwen. Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook overheden, de onderwijssector en onderzoekscentra zetten het in om alle informatie moeiteloos te beheren. Het grote voordeel is dat het niet uitmaakt op welk device (crossplatform) of soort indeling u de informatie wilt gebruiken.

Waar Claris FileMaker voor te gebruiken is

FileMaker staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit, waardoor het een favoriet is onder zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Het maakt niet uit hoe complex uw behoeften zijn, FileMaker biedt een platform om deze behoeften te adresseren. Echter, laat deze complexiteit u niet misleiden tot de veronderstelling dat het gebruik moeilijk is; Claris FileMaker is ontworpen voor gebruiksgemak. 

  1. Dynamische Apps Ontwikkelen: Maak apps die precies doen wat uw bedrijf nodig heeft - van klantbeheer tot inventariscontrole.

  2. Automatiseren van Werkprocessen: Verhoog de efficiëntie door routine taken te automatiseren, zoals facturering en rapportage.

  3. Integratie met Andere Systemen: Koppel uw FileMaker-oplossingen aan andere populaire softwarepakketten voor een naadloze workflow.

  4. Toegang Op Meerdere Platforms: Gebruik uw toepassingen op zowel Windows, macOS als mobiele iOS-apparaten.

Heb je behoefte aan procesoptimalisatie en zie je, je investering graag terug? Bedenk dan, dat er met FileMaker snel ontwikkeld kan worden. Zo behaal je een optimale ROI.

Ondanks dat het opzetten van een bepaalde koppeling of integratie niet altijd eenvoudig is, zijn onze specialisten in staat dit zo efficiënt mogelijk in te richten. Met behulp van FileMaker zetten we dus een snelle, gebruiksvriendelijke en professionele applicatie neer waar iedereen gelukkig van wordt.

De Claris FileMaker ontwikkelaars van iFresh

Sinds het eerste uur is iFresh gecertificeerd voor FileMaker. Onze ontwikkelaars ontwikkelen niet alleen, maar bespreken en adviseren ook graag over de voortgang en de mogelijkheden. Hierdoor ontstaat een diepere relatie met de klant en een gezamenlijke verantwoordelijkheid omtrent het project.
Met iFresh haal je de best gekwalificeerde specialisten in huis op het gebied van FileMaker, hét Werkplek-Innovatie-Platform van deze tijd.

Ben je opzoek naar een ervaren specialist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. We helpen je graag met een bedrijfsoplossing op maat!

Onze cases

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag