Van klein naar groot

Web portals

Een beveiligde online omgeving die 24/7 toegankelijk is. Verken de mogelijkheden van gepersonaliseerde informatie, afgestemd op specifieke gebruikersgroepen. Bij iFresh laten we je zien hoe een op maat gemaakt webportaal jouw digitale ervaring kan verrijken.

Wat is een web portaal?

Een webportaal is dus een beveiligde online omgeving die 24/7 toegankelijk is via inlog. Denk aan klanten die hun facturen inzien, cursisten die lesmateriaal nodig hebben, of salesmedewerkers die klanten ondersteunen. Met onze op maat gemaakte webportalen creëren we interactieve en toegankelijke digitale hubs, wat resulteert in verhoogde gebruiksvriendelijkheid en verbeterde gebruikerservaringen.

Web portaal laten maken op maat

Onze experts maken uitsluitend op maat gemaakte online portalen. Wij zorgen ervoor dat we uw doel haarfijn in kaart brengen en nauw samenwerken zodat we altijd naar het juiste einddoel werken. We laten samen uw bedrijf groeien met een strakke online omgeving waar we makkelijk integraties tussen databases en systemen kunnen bundelen.

Waarom een Web portaal laten maken?

Zoals eerder vernoemd, willen de meeste ondernemingen een online web portaal om twee redenen: het verbeteren van service, of het winnen van tijd. Wij tillen uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau en bevorderen de groei van uw onderneming met een gestroomlijnd portaal. Eerder hebben we klantenportalen, bestelportalen, websiteportalen en persoonlijke omgevingen ontwikkeld. Wij zijn echter niet beperkt tot deze categorieën; vertel ons gerust uw specifieke doel, en door nauwe samenwerking in korte sprints betrekken we u bij het gehele
ontwikkelingsproces. Op deze manier kunnen we altijd doelgericht werken aan de realisatie van uw online portal

laptop.
  • 24/7 toegankelijk
  • Veiligheid gaat voorop
  • Gepersonaliseerde content
  • Maatwerkoplossingen
  • Groei en efficiëntie

Ontwikkelingen

Of het nu gaat om een B2B-portaal, een werknemersportaal, een klantportaal, of een ander type portaal, bij iFresh Software Development werken onze experts nauw met u samen om uw behoeften om te zetten in een online platform. Daag ons vooral uit als uw gewenste portaal niet genoemd wordt, wij garanderen dat we een passende oplossing vinden die aansluit bij uw doelstellingen, functionaliteiten en de behoeften van eindgebruikers.

Onze cases

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag