Projectadministratie-software

Projectadministratie-software van iFresh

Geïnteresseerd in projectadministratie-software voor een helder overzicht van jouw lopende projecten? iFresh helpt je graag verder! Wij voorzien je van een volwaardig projectadministratie-systeem; compleet afgestemd op jouw voorkeuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Waarom kiezen voor projectadministratie-software van iFresh?

Voor een effectief beheer van je projecten is een projectadministratie-systeem zeker aan te raden. Een duidelijk beeld van je projecten maakt het mogelijk om sneller aanpassingen door te voeren, waardoor je tijd over houdt voor andere werkzaamheden!

Van oudsher werd de projectadministratie in Excel bijgehouden, maar tegenwoordig zijn er diverse toepassingen die dit proces voor je kunnen vereenvoudigen. Met behulp van projectadministratie-software houdt je bijvoorbeeld gemakkelijk werkzaamheden, urenboekingen en budgetten bij.

Bovendien verloopt veel projectbeheer-activiteit via de cloud. Daardoor kan je op elke gewenst moment en tijdstip inzage krijgen in jouw projectadministratie!

De belangrijkste voordelen van projectadministratie-software van iFresh

– Duidelijk en compleet overzicht van je projecten;

– Laagdrempelig en rechttoe rechtaan te gebruiken;

– Volledig op jouw voorkeuren afgestemd;

– Eenvoudig opvragen van analyses en rapporten van jouw projecten;

– Mogelijkheid tot het gelijktijdig werken aan lopende projecten;

– Altijd en overal online inzicht in jouw projectbeheer.

Claris FileMaker projectadministratie-software

Voor het schrijven van toegespitste projectbeheer-programma’s maakt iFresh gebruik van Claris FileMaker. Dit is één van de voornaamste developers van low-code toepassingen voor verscheidene plan- en beheerwerkzaamheden. Zo onderscheiden FileMaker-applicaties zich op laagdrempeligheid, directe zichtbaarheid van resultaten en het concreet in kaart brengen van data. Dit maakt FileMaker een solide, veelgebruikte toepassing voor het ontwerpen van (onder andere) projectadministratie-software.

Een projectbeheer-programma van FileMaker kan jou op verschillende manieren vooruit helpen! Je krijgt direct meer controle en overzicht over budgetten, geboekte én nog te boeken uren, gemaakte kosten en tal van andere aspecten. Zo kom je zelden voor verrassingen te staan!

Wat is er mogelijk met projectadministratie-software van iFresh?

iFresh staat volledig tot jouw dienst bij het ontwerpen van een projectadministratie-programma voor jouw onderneming. Functies die wij kunnen implementeren zijn onder andere:

– Het gemakkelijk filteren en vergelijken van lopende projecten;

– Het vergelijken van besteedde uren en budgetten van verschillende projecten;

– Een duidelijk beeld opvragen van welke werkzaamheden nog verricht moeten worden;

– Het kunnen instellen van targets en limieten.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag