Bij iFresh

Claris FileMaker ontwikkeling

Claris FileMaker Pro

FileMaker ontwikkeling staat volledig in het teken van het ontwikkelen van software applicaties waarmee jouw organisatie indruk maakt. Bij iFresh ontwikkelen we dit soort applicaties graag samen met jou en je collega’s. Zo weten we zeker dat de applicaties die we bouwen op basis van FileMaker niet alleen intern indruk maken, maar ook richting je klanten en de rest van de wereld.

De mogelijkheden van Claris FileMaker ontwikkeling

Dankzij het FileMaker platform zijn onze ontwikkelaars in staat om in korte tijd, moderne en veilige apps te maken. De applicaties werken op zowel Mac als Windows.

De mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling stellen ons dan ook in staat allerlei soorten apps te maken. Of je applicaties nu geschikt moeten zijn voor een breed publiek vanuit een browser of specifiek moeten werken op een tablet of smartphone. Wij zorgen ervoor dat de gewenste functionaliteit voor jouw organisatie beschikbaar is voor iedereen die ermee mag werken. Dit doen we onder andere voor webshops, ERP applicaties, Marketing Automation tools, Sales Management applicaties en reseller applicaties.

Tools die gebruikt kunnen worden bij Claris FileMaker ontwikkeling

Binnen FileMaker ontwikkeling zijn er verschillende tools waarmee je de applicatie die wij voor je ontwikkelen in gebruik kunt nemen. Namelijk; FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect. Onze ontwikkelaars ontwikkelen dan ook altijd 1 FileMaker applicatie voor zowel backend (data) als frontend (UI).

Het unieke van Claris FileMaker ontwikkeling

De applicatie is vervolgens te gebruiken op laptops en desktops (Mac/PC) door middel van FileMaker Pro. Wil je de applicatie openen op een iOS-device? Dan kun je dezelfde applicatie gebruiken door deze te openen met FileMaker Go.

Het unieke hiervan is dat wij technisch 1 applicatie ontwikkelen die zowel voor desktop als iOS-devices te gebruiken is. Dit bespaart enorm veel tijd ten opzichte van andere platformen waar vaak een laptop of desktop omgeving ontwikkeld wordt en daarnaast ook nog een aparte applicatie voor iOS devices wordt opgezet. Dankzij de mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling heb je 1 applicatie en dus ook maar 1 keer de kosten en tijd van de ontwikkeling.

Zoals je in de onderstaande afbeelding ziet ontwikkelen we 1x een applicatie, is er slechts 1 server nodig en kun je dankzij het FileMaker Platform de applicatie op meerdere devices gebruiken. Dat is het unieke van FileMaker!

FileMaker pro server uitleg.
.
.

Seval e Cargo

Een voertuigbeheerportaal

bekijk de case
Gymles voorbeeld.
Planmij applicatie screenshot.

PlanMij

Gymplanning en resultatenbeheer

bekijk de case
.
case filemaker portal 2.

Maatwerk CRM-systeem voor uitgeverij

bekijk de case
Cases: van een executeur tot aan een groot casting bureau Hoe uitdagender hoe beter

Met een gepassioneerd team van ervaren ontwikkelaars zet iFresh zich flexibel en doelgericht in voor de realisatie van de meest uitdagende projecten. Onze betrokkenheid strekt zich uit over diverse opdrachtgevers, van individuele executeurs tot omvangrijke castingbureaus, en alles wat daartussen en daarbuiten valt. Bij iFresh staat de inzet voor hoogwaardige oplossingen centraal.

FileMaker PRO ontwikkeling

Dus wil jij je werk ook graag gestroomlijnd en locatie-onafhankelijk maken? Dan bieden de mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling dé uitkomst!

FileMaker Pro wordt gebruikt om de app te openen op een Mac of Windows PC. Hoewel we adviseren een app van de grond af te bouwen is het dankzij FileMaker Pro ook mogelijk om gegevens te importeren uit een spreadsheet of een geïntegreerde starter-app.

Tot slot kunnen wij dankzij FileMaker Pro veel meer dan alleen een applicatie voor je bouwen. FileMaker Pro ontwikkeling komt namelijk automatisch met robuuste analysemethoden en krachtige diagnostische gegevens. Zo weet je niet alleen zeker dat je processen vele malen efficiënter zullen presteren na de implementatie van FileMaker Pro, je kunt de prestaties ook nog eens nauwlettend in de gaten houden. Dat noemen we nou FileMaker Project Management!

Dankzij FileMaker Go heb je overal toegang tot je belangrijkste informatie via je telefoon of tablet! Ideaal voor als je vaak onderweg bent naar klanten en relatiegegevens, offertes, orders of de planning nodig hebt.

FileMaker Go maakt het dan ook mogelijk om je FileMaker database mee te nemen zonder je laptop of PC mee te hoeven slepen. Je bekijkt en wijzigt gegevens eenvoudig via je telefoon of tablet.

FileMaker Go biedt toegang tot de databases die zijn aangemaakt door onze ontwikkelaars en op een speciale FileMaker server draaien. De FileMaker Go ontwikkelingen die wij voor je bouwen maken via een draadloos netwerk of via een internet verbinding contact met deze databases.

De laatste release van FileMaker Go, versie 18, is compatibel met iOS 13 en met iOS apparaten waarop minimaal iOS 12.2 wordt uitgevoerd.

Net als jij houden onze FileMaker ontwikkelaars niet van langdurige vage projecten met torenhoge rekeningen. Daarom bouwen wij snel en vakkundig. FileMaker stelt ons in staat om effectieve applicaties te bouwen met een ijzersterke user experience, zoals je dat van Apple gewend bent.

De toepassingen die we opleveren zien er altijd stabiel, innoverend en robuust uit. Hou je van de doeltreffende eenvoud van Apple apps? Dan zal je zeker fan zijn van de apps die wij in FileMaker bouwen. Zo hebben we een uitgebreid track record aan prachtige klanten waarvoor we complexe en geavanceerde applicaties bouwden, die zeer gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en veilig werken. Iedere dag weer!

Uiteraard besteden we zeer veel aandacht aan de veiligheid van je informatie. Zo houden we in het design rekening met AVG (GDPR) wetgeving, de hoogste veiligheidsstandaarden en de door jouw organisatie vereiste NEN/ISO procedures.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling bij iFresh? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met een bedrijfsoplossing op maat!

filemaker voorbeeld.

Onze cases

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag