Microsoft 365 koppelen aan Claris FileMaker

Microsoft 365 koppelen aan Claris FileMaker

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke koppeling tussen een op maat gemaakte app en Microsoft 365? Dan je bij iFresh aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over ruime ervaring op het gebied van FileMaker koppelingen met Microsoft 365.

Waarom een koppeling met Microsoft 365 interessant is

In de Microsoft 365 omgeving bevinden zich allerlei belangrijke apps die op een dagelijkse basis intensief gebruikt worden. Door een koppeling met je Claris FileMaker applicatie op te zetten wordt het beheren en uitvoeren van taken op basis van deze apps nog eenvoudiger en efficiënter!

Zo integreren wij Claris FileMaker o.a. met Office 365. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om inkomende en uitgaande e-mails terug te vinden in de FileMaker applicatie.

Buiten inkomende en uitgaande e-mails is het ook mogelijk om een koppeling op te zetten voor agenda activiteiten binnen Microsoft 365. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan activiteiten zoals terugbel verzoeken die aangemaakt worden binnen de FileMaker applicatie en vervolgens ook direct zichtbaar zijn in de agenda op je computer of mobiel.

Tot slot is het ook mogelijk om een koppeling te maken met OneDrive. Op die manier kunnen wij de Claris FileMaker applicatie laten samenwerken met OneDrive waardoor het beheren en uitvoeren van dagelijkse, maar wel belangrijke taken stukken eenvoudiger wordt!

Mogelijke koppelingen tussen Claris FileMaker en Microsoft 365

– HTML e-mail versturen vanuit Claris FileMaker die direct zichtbaar is in de verzonden items map binnen Outlook

– Automatisch een agenda punt aanmaken bij het versturen van een offerte

– Documenten die binnen Claris FileMaker gemaakt worden zoals een PDF of Excel, automatisch opslaan binnen OneDrive

– Single Sign On. Zo heb je met je Microsoft 365 gebruikersaccount ook toegang tot de FileMaker applicaties

– Specifieke data-sets uit Claris FileMaker exporteren naar uitgebreide Excel documenten

– Taken of Notities aanmaken en beheren binnen FileMaker. Deze zijn vervolgens 1 op 1 terug te vinden in de Microsoft 365 apps.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag