Koppeling tussen Online Administratie en Claris FileMaker

Koppeling tussen Online Administratie en Claris FileMaker

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke koppeling waarmee je jouw online boekhoudpakket verder kan automatiseren voor een efficiëntere werkwijze? Dan ben je bij iFresh aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het creëren van bedrijfsoplossingen op maat!

Waarom kies je voor een koppeling met jouw Online Administratie?

De laatste jaren is er een enorme transitie gaande op het vlak van Boekhoudsoftware. Zo groeien de online varianten van bijvoorbeeld Exact en Twinfield enorm ten op zichtte van de software die lokaal op een server staat.

Deze online varianten geven andere software oplossingen zoals Claris FileMaker de mogelijkheid om betere en specifiekere koppelingen te ontwikkelen. Hiervoor gebruiken wij de API’s die beschikbaar gesteld worden door de ontwikkelaars van de Online Boekhoudsoftware. Zo heeft iFresh inmiddels al diverse koppelingen kunnen ontwikkelen tussen FileMaker applicaties en diverse Online Boekhoudsoftware pakketten.

Stellen jullie bijvoorbeeld de uitgaande facturen op in een FileMaker applicatie en wil je deze vervolgens automatisch kunnen boeken in het Online Boekhoudpakket? Dan kan iFresh je hier uitstekend bij helpen!

iFresh heeft inmiddels voor veel verschillende opdrachtgevers soortgelijke koppelingen gebouwd. Wij stoppen niet na het bouwen van een koppeling, uiteraard onderhouden we deze ook voor je, zodat jij er zeker van bent dat deze altijd betrouwbaar, snel en veilig werkt!

Meer over de ontwikkelaars van iFresh

Al sinds het eerste uur zijn de ontwikkelaars van iFresh gecertificeerd voor FileMaker. Buiten dat doen onze ontwikkelaars veel meer dan enkel het ontwikkelen van koppelingen en op maat gemaakte applicaties. Zo bespreken en adviseren zij ook graag de voortgang en de mogelijkheden met de opdrachtgever. Zo ontstaat een diepere relatie met de klant en een gezamenlijke verantwoordelijkheid omtrent het project. Met iFresh haal je dan ook de best gekwalificeerde specialisten in huis op het gebied van FileMaker, hét Werkplek-Innovatie-Platform van deze tijd.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag