Helden in webontwikkeling

Webdevelopment

Maatwerk webontwikkeling bij iFresh

Bij iFresh staan we bekend om onze toewijding aan het ontwikkelen van op maat gemaakte online oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om websites, webapplicaties, webshops of meer, we streven ernaar om jouw visie op webontwikkeling tot leven te brengen met snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid als onze kernprincipes.

Onze aanpak

Onze benadering van webontwikkeling begint altijd met een grondige analyse van jouw behoeften en doelstellingen. We luisteren naar jouw ideeën en vertalen deze vervolgens naar technisch haalbare oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Technische expertise

Met een team van ervaren ontwikkelaars beheersen we een breed scala aan technologieën om aan de verschillende eisen van onze projecten te voldoen. Van HTML, PHP, JS en CSS tot FileMaker-oplossingen, we hebben de expertise om krachtige en veelzijdige online oplossingen te leveren.

Laravel framework

Een van onze kerncompetenties ligt in het gebruik van het Laravel-framework. Dit krachtige en veelzijdige framework stelt ons in staat om efficiënt te ontwikkelen zonder in te leveren op kwaliteit. Met Laravel kunnen we robuuste en schaalbare webapplicaties bouwen die klaar zijn voor de toekomst.

.
.

Seval e Cargo

Een voertuigbeheerportaal

bekijk de case
Gymles voorbeeld.
Planmij applicatie screenshot.

PlanMij

Gymplanning en resultatenbeheer

bekijk de case
.
case filemaker portal 2.

Maatwerk CRM-systeem voor uitgeverij

bekijk de case
Cases: van een executeur tot aan een groot casting bureau Hoe uitdagender hoe beter

Met een gepassioneerd team van ervaren ontwikkelaars zet iFresh zich flexibel en doelgericht in voor de realisatie van de meest uitdagende projecten. Onze betrokkenheid strekt zich uit over diverse opdrachtgevers, van individuele executeurs tot omvangrijke castingbureaus, en alles wat daartussen en daarbuiten valt. Bij iFresh staat de inzet voor hoogwaardige oplossingen centraal.

Lees meer

De koffie staat klaar

Even sparren?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een frisse blik op de software- of relatiesystemen? Kom gerust eens langs bij ons in Harmelen of schakel direct met een van onze experts.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag