Helden in webontwikkeling

Webdevelopment

Innovatieve Webontwikkeling op Maat

Bij iFresh richten we ons op de ontwikkeling van diverse online oplossingen, waaronder websites, webapplicaties, webshops en meer. We streven ernaar om jouw ideeën op het gebied van webontwikkeling om te zetten in snelle, veilige en gebruiksvriendelijke resultaten.

Onze uitgebreide ervaring komt tot uiting in onze vlotte technische implementatie van HTML, PHP, JS, CSS en FileMaker-oplossingen. Onze ontwikkelaars zijn met name bedreven in het gebruik van het Laravel-framework, waardoor we bij iFresh bijna al onze webapplicaties met dit framework bouwen. Dit stelt ons in staat om niet alleen efficiënt, maar ook op hoog niveau te ontwikkelen, waardoor we duurzame en geavanceerde online oplossingen leveren die voldoen aan hoge standaarden.

PlanMij

Gymplanning en resultatenbeheer

bekijk de case

Blue Circle Casting

Nederlands Grootste Castingbureau

bekijk de case

NabestaandenZorg

Online Nalatenschappen regelen

bekijk de case
Cases: van een executeur tot aan een groot casting bureau Hoe uitdagender hoe beter

Met een gepassioneerd team van ervaren ontwikkelaars zet iFresh zich flexibel en doelgericht in voor de realisatie van de meest uitdagende projecten. Onze betrokkenheid strekt zich uit over diverse opdrachtgevers, van individuele executeurs tot omvangrijke castingbureaus, en alles wat daartussen en daarbuiten valt. Bij iFresh staat de inzet voor hoogwaardige oplossingen centraal.

Lees meer

De koffie staat klaar

Even sparren?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een frisse blik op de software- of relatiesystemen? Kom gerust eens langs bij ons in Harmelen of schakel direct met een van onze experts.

Neem contact op of stel uw vraag