Magazijnbeheer programma

Magazijnbeheer-programma van iFresh

Heb je interesse in een magazijnbeheer-programma voor jouw onderneming? iFresh kan je uitkomst bieden! Wij leveren namelijk een magazijnbeheer-programma dat geheel is afgestemd op jouw wensen. Meer weten over de diensten van iFresh? Lees dan gauw verder!

Waarom kiezen voor een magazijnbeheer-programma van iFresh?

Het beheer van het magazijn vereist een zeker overzicht en slimme aanpak als ondernemer. Dat maakt efficiënt magazijnbeheer dus geen vanzelfsprekendheid. De dagelijkse in- en uitvoer van grote aantallen producten is dan ook een kunst op zich. Een magazijnbeheer-programma van iFresh kan je hierbij helpen, door diverse variabelen in kaart te brengen. Zo ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken in jouw magazijn. Dit bespaart een hoop tijd!

Ben je benieuwd waar het demografisch zwaartepunt van jouw export ligt? Dit soort interessante klantgegevens (leeftijd, geslacht, woonplaats) zijn in kaart te brengen en te analyseren. Dergelijke waardevolle informatie kan helpen bij het maken van belangrijke keuzes.

De magazijnbeheer-programma’s van iFresh hebben niet enkel een monitorende functie, maar kunnen taken en processen ook automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch inkopen van producten op het moment dat de voorraad een minimale waarde bereikt. Door dit soort handelingen te automatiseren, houdt je tijd over voor andere taken.

De belangrijkste voordelen van een magazijnbeheer-programma van iFresh:

– Lage instapdrempel en (visueel) helder.

– Updates, back-ups en beveiliging zijn volledig geautomatiseerd.

– Mogelijkheid tot koppelen van externe software/programma’s.

– Gedetailleerd beeld van de kwantiteit en kwaliteit van de magazijnvoorraad.

 

Claris FileMaker als magazijnbeheer-programma

De programma’s voor magazijnbeheer worden door iFresh geschreven in Claris FileMaker. Dit is één van de voornaamste developers van low-code/rapid application en een uiterst betrouwbaar platform gebleken. De krachtige, doelgerichte software van FileMaker maakt efficiënt magazijnbeheer zeer toegankelijk. Bovendien blinkt FileMaker uit in het samenbrengen van versnipperde data. Al met al maakt dit FileMaker een uiterst geschikte tool voor het ontwerpen van jouw magazijnbeheer-programma.

Wanneer iFresh jouw magazijnbeheer-programma in FileMaker gaat schrijven, kunnen wij allerlei handige functies implementeren. Jouw wensen zijn hierbij leidend! Hieronder zijn een aantal herhaaldelijk doorgevoerde functies weergegeven:

– In een oogopslag opvragen van alle informatie over de in- en uitgaande goederenstroom.

– Voorspellingen uitvoeren over het verloop van de goederenstroom.

– Automatiseren van taken en processen. Denk aan het rechtstreeks doorschakelen van orders naar de leverancier.

– Belangrijke klantkenmerken in kaart brengen; eventueel te plotten in een overzichtelijke demografische verdeling.

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag