Wie wij zijn

Over onze pro’s en helden

lees hier alles over ons

iFresh creëert op maat gemaakte softwareapplicaties die het gebruiksgemak verbeterd. Deze zijn ontworpen met duidelijkheid en eenvoud in gedachten, zowel voor klanten als medewerkers.

Over iFresh

Als specialist in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen in FileMaker creëert iFresh naast eenvoudige ook totaaloplossingen en koppelingen met bijvoorbeeld WordPress, PrestaShop, Magento, Exact, Twinfield en SAP. Met een team van Certified Developers en consultants werkt iFresh flexibel, doelgericht en samen met de klant aan de meest uitdagende projecten. Doel is altijd om bedrijven op basis van hun wensen te voorzien van een op maat gemaakt systeem dat het mogelijk maakt om werkzaamheden nog efficiënter en plezieriger uit te voeren.

foto van patrick.
Patrick van Rooijen

Eigenaar Patrick van Rooijen richtte iFresh in 2009
op. ‘Vanaf het eerste moment dat ik met FileMaker in
aanraking kwam, merkte ik al hoe prettig dit
framework werkt. Na talloze projecten en zeer
diverse klanten te hebben bediend, is iFresh nu een
ware specialist op het gebied van development.
Momenteel werken we met een team van ervaren
developers aan FileMaker-oplossingen voor
opdrachtgevers vanuit alle windstreken: van een
executeur tot aan een groot casting bureau en
alles wat ertussenin zit.’

Missie & Visie

iFresh onze passie voor het WOW effect


Het is onze passie om applicaties te ontwikkelingen met een WOW-effect. Zo willen we onze klanten versteld doen staan door applicaties te maken die enorm veel tijd, gedoe en irritatie besparen. En we willen de klanten van onze klanten verrassen met complexe applicaties die toch eenvoudig te gebruiken zijn en er supercool uitzien. Wij dromen code maar staren ons niet blind op enen en nullen. Wij begrijpen dat code moet leiden tot een glimlach. Een flinke klop op de schouder van de business manager. Een compliment van de klant. Dat is waarom wij zo intens genieten van ons mooie werk!

Vanaf de eerste versie van Claris (de voorloper van FileMaker) zijn wij gecertificeerd om applicaties te maken in. Wij zien het als onze missie om ontwikkelaars te helpen het allerbeste uit webapplicaties te halen. Tegelijkertijd is het onze passie om bedrijven die zelf onvoldoende of geen ontwikkelkracht hebben te helpen met het maken, beheren
en ondersteunen van FileMaker en webapplicaties die het verschil maken.

<if> you think you have an impossible idea <then> iFresh can develop it!

De koffie staat klaar

Even sparren?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een frisse blik op de software- of relatiesystemen? Kom gerust eens langs bij ons in Harmelen of schakel direct met een van onze experts.