Ledenadministratie software

Ledenadministratie bijhouden met de software van iFresh

Ben je op zoek naar gebruikersvriendelijke software voor het beheren van je ledenadministratie? Kies dan voor de krachtige ledenadministratie software van iFresh! Wij zorgen voor een oplossing op maat, ongeacht het type organisatie of stichting! Lees dus snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Waarom kies je voor ledenadministratie software?

De ledenadministratie is vaak een erg belangrijke taak binnen een vereniging, club, stichting of een organisatie. Vaak omvat de administratie onder andere het bijhouden van alle persoonlijke gegevens, de inschrijvingen, uitschrijvingen en de roosters. Vaak ligt het beheer hiervan in handen van één of twee personen. Een taak die door veel losse formulieren en papieren al snel veel tijd in beslag neemt.

Het digitaliseren van deze administratie in de vorm van een CRM pakket kan dan zeker van toegevoegde waar zijn voor de organisatie. Dankzij ledenadministratie software heb je namelijk alle informatie en gegevens overzichtelijk op één plek en altijd bij hand! Hierdoor kan je de ledenadministratie effectiever en efficiënter bijhouden!

De voordelen van ledenadministratie software

– Altijd en overal informatie invoeren en opvragen

– Alle informatie is opgeslagen in één centraal systeem

– Updates, back-ups en beveiliging gaat automatisch

– Software kan gekoppeld worden met andere systemen

Claris FileMaker ledenadministratie software

De ledenadministratie software die wij voor je ontwikkelen, die schrijven we in Claris FileMaker. Dit is een betrouwbaar low-code/rapid application development framework voor iedere taak die je kan inzetten naar eigen behoefte. Claris FileMaker zorgt dan ook voor een optimale efficiëntie in je dagelijkse bedrijfsvoering en is bijzonder sterk in het combineren en rapporteren van informatie als deze verspreid of versnipperd is. Zoek je een stabiel, innoverend en robuust platform waarmee je klanten, partners of medewerkers een betrouwbare applicatie wilt bieden? Dan is Claris FileMaker de oplossing.

Zoals je begrijpt is de ledenadministratie software dankzij het Claris FileMaker framework voorzien van allerlei handige functies. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om direct te zoeken op relevante facetten zoals een combinatie van alle kenmerken die je hebt vastgelegd van je leden en de leden eigenschappen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de leden eenvoudig op een kaart te plotten om zo een duidelijke geografische verdeling te kunnen zien. Tot slot is het genereren van rapportages over het verloop, nieuwe aanmeldingen, contributie, betalingen en verwachte inkomsten kinderspel.

Wat is er mogelijk bij het ontwikkelen van ledenadministratie software?

Wij van iFresh doen er altijd alles aan om de software applicaties zo veel mogelijk naar wens in te richten. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden bespreken we hieronder graag welke onderdelen voor ledenadministratie wij vaak in applicaties verwerken:

– Leden e-mailen individueel of mailinglijsten, direct vanuit Claris FileMaker

– Leden periodiek factureren en factuur digitaal versturen per e-mail

– Leden toegang tot web portaal voor bekijken/aanvullen van hun profiel

– Interne taken module

– Exporteren van automatische incasso (SEPA) bestanden

– Versturen van iDEAL betaal-links

– Koppeling aan Online Administratie pakketten zoals Exact Online, Twinfield

– Online invulformulieren ontvangen binnen de Claris FileMaker applicatie

– Leden uitnodigen voor bijeenkomsten en registratie van aan-/afwezigheid

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag