FileMaker MailChimp

FileMaker MailChimp

Ben jij benieuwd naar wat de integratie van FileMaker en MailChimp voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Wij van iFresh vertellen je het graag! Met MailChimp haal je namelijk nóg meer uit jouw online marketingcampagnes. iFresh helpt je graag met het nauwkeurig integreren van jouw FileMaker applicaties met MailChimp. Dus, wil je hier meer over weten? Lees dan gauw verder!

 

Wat is MailChimp?

Met MailChimp ontwerp je in een handomdraai mailcampagnes, waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven maakt, onderhoudt en verstuurt. Bovendien is MailChimp zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij een toegankelijk drag-and-drop systeem zet je binnen no-time een strakke nieuwsbrief in elkaar. Als vertrekpunt kan je een template kiezen en deze geheel naar je eigen smaak aanpassen. Hierdoor creëer je een uniek maildesign dat volledig aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Geen moment komt er ingewikkelde programmeertaal aan te pas. Niet moeilijk, wel uitermate waardevol! MailChimp is dan ook een populaire tool onder veel bedrijven.

Bovendien is het beheer van jouw nieuwsbrieven met MailChimp een fluitje van een cent. De toegankelijke interface is zeer eenvoudig in gebruik. Zo kan je razendsnel aan het werk! Daarnaast biedt MailChimp je een gedetailleerd inzicht in jouw mails, waardoor je deze specifiek kan toespitsen op bepaalde doelgroepen. Denk aan gericht campagnes op het gebied van leeftijd, geslacht of locatie. MailChimp verschaft je deze belangrijke data. Je wilt immers resultaat behalen met jouw emailcampagnes. Zo haal je snel en moeiteloos gegevens op over bijvoorbeeld het aantal geopende mails of de klikfrequentie.

Ook kan je met MailChimp jouw emailcampagnes compleet automatiseren en verstuur je eenvoudig gepersonaliseerde autoreplies of productsuggesties. Is je klant bijna jarig en wil je die bijvoorbeeld een kortingscode geven? Met MailChimp kan je dit proces eenvoudig automatiseren. Denk ook aan klanten die zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Dankzij een automatische mailcampagne heet je hen na de inschrijving direct welkom. Wel zo persoonlijk!

 

MailChimp en FileMaker

Wij van iFresh gaan graag voor jou aan de slag met de integratie van MailChimp en FileMaker. Maar hoe gaat deze integratie precies in zijn werk? We vertellen je het graag. Door MailChimp en FileMaker te integreren, combineer je namelijk het beste van beide. MailChimp is volledig op jouw FileMaker database af te stemmen. Hierdoor wisselen deze twee applicaties efficiënt en gericht gegevens met elkaar uit. Bovendien zal je er in het reguliere gebruik van je FileMaker database niets van merken. Wij integreren MailChimp namelijk ongemerkt in jouw database. De gegevens uit je FileMaker database worden namelijk direct gekoppeld aan uw MailChimp campagnes, waardoor je sneller en meer resultaat behaalt. Met FileMaker MailChimp haal je dus nóg meer uit jouw mailcampagnes!

 

Waarom kiezen voor iFresh?

iFresh gaat dus graag voor jou aan de slag met de integratie van FileMaker en MailChimp. Wij bieden jou daarbij onder andere de volgende voordelen:

– Krachtige, functionele integratie

– Toegankelijkheid en gebruiksgemak

– Automatische updates, back-ups en beveiliging

– Gedetailleerd inzicht in gebruikersdata

laptop foto.

Neem contact op of stel uw vraag