Webdevelopment

Online Nalatenschappen regelen

NabestaandenZorg

Introductie

Onze opdrachtgever, een specialist in nalatenschappen via i-Executeur, deelde zijn visie om dit proces toegankelijker te maken. Hij wilde een webapplicatie waar individuen zelfstandig en intuïtief hun nalatenschappen kunnen beheren. Wij namen de uitdaging aan om deze visie te realiseren.

Het Ontwikkelproces

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever creëerden we een intuïtieve webapplicatie gebaseerd op i-Executeur, maar nu gericht op individuele gebruikers. Met een Agile-methodologie verdeelden we taken in sprints, waardoor we flexibel konden inspelen op wijzigingen. We hielden wekelijkse meetings voor een korte feedbackloop en snelle besluitvorming.

Functionaliteiten

De ontwikkelde nalatenschapsapplicatie biedt een uitgebreide reeks functies om op een professionele en efficiënte wijze met nalatenschappen om te gaan. De mogelijkheid tot het snel melden van overlijden bij cruciale instanties versnelt en vereenvoudigt het administratieve proces rondom een overlijden.

Daarnaast maakt de applicatie het op efficiënte wijze beëindigen van abonnementen en lidmaatschappen mogelijk, waardoor de nabestaanden ontlast worden. De boedelbeschrijvingfunctionaliteit biedt een overzichtelijke registratie van zowel bezittingen als schulden, waardoor een helder beeld ontstaat van de financiële situatie.

De applicatie biedt ook een op maat gemaakte erfbelastingberekening voor iedere erfgenaam, waardoor het proces van belastingafhandeling moeiteloos verloopt. De nauwkeurige registratie van betalingen en ontvangsten en de eenvoudige berekening van uit te keren erfdelen dragen bij aan een gestroomlijnde financiële afwikkeling van de nalatenschap.

Bekijk hier live!

DHZN schreenshot applicatie.
doe het zelf nalatenschap.
avatar stephan.

Meer weten?

Neem contact op met Stephan.

0348 74 51 64 Contact

Achievements

  • Implementatie van een geavanceerd systeem voor nauwkeurige routing van inkomende e-mails naar de juiste dossiers.

  • Succesvol uitvoeren van complexe berekeningen voor erfbelasting, boedelbeschrijving en de uitdelingslijst.

  • Ontwikkeling van meer dan 3100 tests voor grondige kwaliteitsborging.

  • Optimaliseren van veelgebruikte relaties in een schaalbaar databasesysteem voor efficiënte en snelle gegevenstoegang.

Gebruikte tools

Laravel

Laravel is een krachtig open-source PHP-framework, bekend om zijn elegante syntaxis en uitgebreide functionaliteiten. Het biedt een robuuste basis voor het ontwikkelen van webapplicaties met een focus op efficiëntie en leesbaarheid van de code.

Inertia JS

Inertia JS is een moderne JavaScript library die het mogelijk maakt om dynamische, single-page applicaties te ontwikkelen zonder de noodzaak van complexe JavaScript frameworks. Het integreert naadloos met Laravel en biedt een gestroomlijnde ontwikkelingservaring.

Tailwind CSS

Een utility-first CSS-framework dat ontwikkelaars precieze controle geeft over styling door middel van low-level utility classes. Hierdoor kunnen interfaces efficiënt en op maat worden vormgegeven zonder overtollige CSS-regels.

Nova

Nova is een krachtig administratief dashboard voor Laravel-applicaties. Het verschaft ontwikkelaars een intuïtieve interface om snel aangepaste administratieve panelen te bouwen, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde ontwikkeling van backend-functionaliteiten.

Pest

Pest is een eenvoudig en expressief PHP-testframework dat naadloos integreert met Laravel. Het biedt ontwikkelaars een heldere en leesbare syntax voor het schrijven van tests, waardoor het testproces gestroomlijnd en toegankelijk wordt.

Andere cases

De koffie staat klaar

Even sparren?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een frisse blik op de software- of relatiesystemen? Kom gerust eens langs bij ons in Harmelen of schakel direct met een van onze experts.